HET BEDRIJF
Luctor International (US)
375 Park Avenue Spirits / Sazerac (US)
Van Gogh Vodka Nederland BV

KvK: 68808658
BTW: NL857601258B01
EORI: NL857601258
GB EORI: GB090685880000
RSIN: 857601258

 

OVER VAN GOGH VODKA

Sinds 2000 zijn wij The Art of Vodka aan het prefectioneren. Wij streefden ernaar een meesterwerk te creëren dat de naam Van Gogh waardig is, daarbij erkenden we het belang van een distilleerder die onze passie en toewijding deelde om wodka's te maken van alleen de hoogste kwaliteit.

DE MASTER DISTILLEERDER

Derde generatie Master Distiller bij Onder de Boompjes Distillery (Holland), Tim Vos' kinderdroom was om wereldberoemde en gelauwerde spirits te creëren. Sinds 2001 doet Vos precies dat, waardoor Van Gogh Vodka is uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn soepele en authentieke smaak, een breed palet aan smaken met talloze onderscheidingen.

DE TECHNIEK

Onmetelijk bekwaam en enorm gepassioneerd, maakt Vos elk van onze wodka's minutieus met de hand daarbij gebruik makende van de beste ingrediënten en een uniek, meerstaps distillatieproces. Onze kenmerkende Van Gogh Vodka is gemaakt van een premium mix van tarwe afkomstig uit Nederland, Duitsland en Frankrijk om het een zachte, uitgebalanceerde smaak te geven. Elke smaak ondergaat een volledig natuurlijk dubbel infusieproces, waardoor elke druppel wodka zijn levendige, kenmerkende smaak krijgt.

DE NALATENSCHAP

Elke slok Van Gogh Flavoured Vodka neemt je mee naar een geurige appelboomgaard, een luxe chocolaterie of je favoriete koffiehuis. Als pionier in de categorie van gearomatiseerde wodka, zetten we ons voortdurend in voor gedetailleerd vakmanschap en ingrediënten van alleen de hoogste kwaliteit. Het is geen wonder dat The Spirit Journal Van Gogh Vodka 'The best in the flavoured wodka business' noemt, punt uit.

satisfactio.png